Končí možnost rezervací. Vstupenky zakoupíte osobně nebo online

Od září letošního roku, kdy se rozjede nová kulturní sezóna, již nebude možné si vstupenky na jakákoliv představení Kulturního centra Turnov předem rezervovat. Systém, který již rok funguje v Kině Sféra, se tak od podzimu vztáhne na veškerou produkci.

Možnost nákupu vstupenek online či osobně na recepci Kulturního centra Turnov zůstává zachován v nezměněné podobě, na koncerty, divadelní představení a další akce bude i nadále předprodej vstupenek spouštěn v dostatečném časovém předstihu.

Pro přehled, kdy se jaký předprodej spouští, doporučujeme sledovat naše webové stránky a sociální sítě. Aktuální informace o prodeji vstupenek uvádíme také v našem čtrnáctidenním programu, který je k dostání například na Střelnici, v infocentru na náměstí, v obou budovách radnice, v muzeu nebo v nemocnici.

Stávající rezervace vstupenek na akce, které jsou již v prodeji, zůstávají v platnosti do data jejich expirace. Pokud nebudou vyzvednuty, rezervace propadne a nová už nepůjde vytvořit. Nové rezervace na tyto akce již neposkytujeme.